Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ngumo

23. 2. 2011 7:44
Pokračování sraček na TV Nova - fuj !!!

0 0
možnosti

Brůžek

21. 2. 2011 10:25
Mluvit o "fenoménu" Nova v roce 2011, to je ignorance ...

:-P 

0 0
možnosti

pedr64

21. 2. 2011 9:51
zbláznili se oni nebo já nejsem normální

když si myslím, že nova dělá vše pro to, aby přišla o další diváky. Po trapasu s turkama následuje další trapárna. proč mám na tento typ pořadu takový názor: 1) je to pořád dokola, stejné kastingy, stejná hvězdná pěchota, stejné kecy poroty a trapné vtipy moderátorů, stejná debilní odrhovačka nazpívaná finalisty. 2) proč tak natahované, několik týdnů kastingů, pak několik vyřazovacích kol a pak dalších 10 týdnů soutěže, to se musí přejíst i nekritickým obdivovatelům3) proč už zase, copak si myslí, že ten náš malý dvoreček je schopný vygenerovat každého půl roku "superstár? Asi ne, kde jsou všichni ti Horváti, Bende, Drdové....

0 0
možnosti

roman036

21. 2. 2011 10:00
Re: zbláznili se oni nebo já nejsem normální

Ty nejseš normální. Kdybys byl, tak bys věděl že jde o pořad zakoupený v U.K. a držitel licence musí přesně dodržet formát, pravidla, atd.       Nejde o to jestli náš malý dvorečekje schopný vygenerovat každého půl roku Superstár, ale je schopný vygenerovat někoho koho půl roku všichni někam zvou, o koho se zajímají, o kom se dá psát. Když ho bulvár dostatečně vyždímá, tak se musí poohlídnout po někom dalším.

0 0
možnosti

fioman

21. 2. 2011 8:56
Davide, pro úplnost doplňte svůj pamflet

o informaci, kolik jste za jeho sepsání dostal od Primy zaplaceno. :-/ Snaha blogerů o dehonestaci TV Nova je v posledních týdnech až neuvěřitelná. Netuším, co za touto kampaní vězí, ale odhaduji, že je to nový seriál Tisíc a jedna noc. Úspěch se v Čechách holt neodpouští a závist je též mocná čarodějka. Rv F.F.

0 0
možnosti

dejffik

21. 2. 2011 9:14
Re: Davide, pro úplnost doplňte svůj pamflet

Doplňuji, že jsem nic nedostal od Primy zaplaceno.;-D Nebyl bych k televizi Nova tak kritický, ale ona si o to vyloženě říká. Navíc, když si prohlídnete jakékoli reakce např. na výkony Leoše Mareše nebo Habery v SS, jsou vesměs spíš kritické a výsměch v nich rozhodně nechybí. Za Tisíc a jednu noc Novu nekritizuji, navíc sama pochopila, ze v hlavním vysílacím čase vysílat tureckou telenovelu asi není zrovna ten výborný nápad, jako když každý pátek v PRIME TIME dávala Nova Esmeraldu...

Televizi Nova skutečně nic nezávidím a úspěch jí přeju! Za předpokladu, že bude vysílat "něco" nového...:-)

0 0
možnosti

modrý králík

21. 2. 2011 8:55
no

vzhledem k tomu, že fenomén Nova zhasíná už nějakých 17 let, tak to s tím skutečným zhasnutím nebude zas až tak žhavé

0 0
možnosti

roman036

21. 2. 2011 8:55
Nemám TV a i kdybych měl,

na podobnou věc bych se nedíval. Podle toho co píšeš ale Nova dělá všechno proto, aby měla vysokou sledovanost (v rámci té bídy). První díl není o tom ukázat skvělé zpěváky. Nakonec na to vybrat jednoho by stačil jeden večer. Ty dobré (nevím jestli talenty) mají schované pod pokličkou. Tohle je formát pořadu který musí v určitém bodě gradovat a je navíc dost hlídán původními autory v zahraničí.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS