Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

prex

30. 12. 2010 3:32
nejen idnes, ale hlavně blesk a spol.

jasně.....komentík trošku s křížkem po funuse....já myslim, že Kájínek v mnoha ohledech šit - po technický, herecký, scénaristický, autenticita, detajly.....prostě českej šit....55 mega....záleží komu je dáte do ruky....ale řek bych, že tak 50 z toho šlo na marketing ::)))

je to plný trapnosti a směšnosti.......jenže v půlce se to zlomí....a člověk z toho začně cejtit potenciál......hlavní záporák je zajmavej...

Vilhelmová je děsivě trapná...ale tak...i ta originál advokátka...působí...trošku.....no....pak tam hrozně ruší postsynchrony...dabing...Jirky...toho ruskýho herce...no...unreal věznice......já nevim, mě Kájínek nikdy v reálu neuhranul...je to vošklivej....divnej grázl - už jen ty byty.....má takový divný voči......vim, že v Čechách je to s trestama pofidérní...ale škoda ho určitě neni.....pro společnost..přínos...nula.....takže určitě mě nikdo nikdy s nějakym transparentem nikde neuvidí...

0 0
možnosti
P

prex

30. 12. 2010 3:32
Re: nejen idnes, ale hlavně blesk a spol.

.Jakl na to fakt nemá, řada lidí si cenila, že se pokusil o akci - ale

sorry, je to velmi chabé..film je protkán řadu zbytečných až

nevkusných efektů..kamera....vypadá chvílema fakt hezky, ale pak máte

zase pocit, že si hrajou na ameriku, ale to by chtělo sakra větší

rozpočet...

0 0
možnosti
KB

kacinecka

16. 8. 2010 12:37
To je výhoda nás, blbů,

kteří se ve všech těch filmařských zákoutích ani za mák nevyznáme, neboť my si - narozdíl od vás, pane "četl-jsem-a-vidět-nepotřebuji" - ten film aspoň užijeme ;-)

0 0
možnosti
DH

dejffik

16. 8. 2010 16:43
Re: To je výhoda nás, blbů,

proč se degradujete do řad mezi blbce... ;-D

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

14. 8. 2010 13:55
Davide ...

... psát o něčem, co jste neviděl, na základě "jedna paní (či recenzent) ;-) povídala", to mi přijde jako naprosto zbytečné. Pokud jste chtěl "poplivat" iDNES, že něco propaguje, tak se to asi dalo udělat přímo a jinak ... Jelikož je to celé vycucané z prstu, jako každá účelová kritika, tak nemám příliš na co reagovat s výjimkou jediného ... Nevím, s kým jste názory na film "Kajínek" po shlédnutí konzultoval, ale já naopak neznám člověka (a to se nestýkám s žádnou bandou hrdlořezů a přikyvovačů lidem z iDNESU :-)), kterému by se film "Kajínek" nelíbil. Vůbec nejde o technickou stránku věci. Jak na akčňák je ve filmu technicky zajímavých, efektních scén, jako šafránu. Jde o zajímavý příběh, který do sebe dokonale zapadá a pokud někdo líčí, že se filmové postavy chovají nelogicky, je mimoň ... :-)

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

14. 8. 2010 14:02
Re: Davide ...

Jinými slovy ... zajděte si na to, napište svůj názor a potom Vám možná dají blog administrátoři na titulku i bez přímluvy ;-) ...

0 0
možnosti
FF

fioman

13. 8. 2010 21:31
Davide, dobrá věc se podařila!

Tak si představte, Davide, že jsem se za Váš článek přimluvil u administrátorů a oni Vám ho, na základě mojí přímluvy, dali do rubriky "Zaujalo nás"! To je skvělé, že? R^ S pozdravem Filip Fuchs, bloger a kámoš adminů. :-)

0 0
možnosti
DH

dejffik

13. 8. 2010 22:48
Re: Davide, dobrá věc se podařila!

Děkuji. :-) Jen mě mrzí, že to nešlo bez přímluvy...

0 0
možnosti
IB

isabell

13. 8. 2010 17:31
...

Mám na "to" podobný názor jako vy, nejen že mi vadí mediální nepřímá masáž, ale hlavně ta politická, např. p. John si se svými vyjádřeními ke kauze mohl klíďo dát pár dní oraz, takhle to jen vypadá, že mu jde do kapsy taky pár procent z tržeb.

Co mě ale odrazuje ještě víc od skouknutí, než velebení protřelého recidivisty, je to, že znám prostředí vězeňské služby- tedy né jako klient. A tam kde má problém třeba lékař u filmů či seriálů z lék. prostředí, tam já bych měla u tohohle filmu.

 Nechápu, proč je nutné dělat například z většiny bachařů skoro nesvéprávné tupce, co ani neumí zacházet s pouty a jako kontrast tam dát  jen jediného skvělého skoroRamba- že by odkoukáno v am. produkci?

Většinou jsou k natáčení zváni znalci toho kterého prostředí, ale velice málokdy je to pak ve filmu znát :-/

0 0
možnosti
DH

dejffik

13. 8. 2010 17:34
Re: ...

R^ velmi dobrý názor! neobjektivnost idnes je tak nějak už normal... každý si na ni zvykl, ale politik míchající se do filmu...;-D otázkou je, zda by se o případu Kajínek tak mluvilo (hlavně u pana Johna), kdyby film nevznikl...

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

13. 8. 2010 15:29
Zajimava nerecenze

Rika se tisic lidi - tisic povah. Kam zaradit  cloveka, ktery se boji jit do kina na film, protoze by se mu nemusel libit, tak do kina nakonec nejde a misto toho na ten film napise negativni recenzi. Silne mi to pripomina ten vtip o Roubickovi, ktery si chtel pujcit od Kohna rucni vozik, ale po ceste k nemu premyslel, ze by mu ho Kohn treba nemusel pujcit. Tak dosel az ke Kohnovu domu, zazvonil a prohlasil "Kohn, vedi co, strceji si ten vozik do p..."

0 0
možnosti
DH

dejffik

13. 8. 2010 15:32
Re: Zajimava nerecenze

já ale nepíši recenzi. to je rozdíl. :-) a já se filmu nebojím, že by s emi nelíbil, ale jsem znechucenej neustálým propagováním filmu. Marketingová strategie může mít na diváka i záporný dopad než jen, že někoho přiláká do kina. Pro pořádek...;-)

0 0
možnosti
9S1MNB

98 střel 150 metrů nad bránu

13. 8. 2010 15:24
Dle CSFD

71% prozatím a ve většině filmu se s CSFD shodnu, i když jsem aktivním členem:-P. Takže brak to nebude. Zatím jsem též neviděl a počkám asi až na DVD. Co jsem četl, tak hudba není špatná, ale jenom se nehodí k daným situacím, při kterých zní:-) No a iDnes masáž je patrná, není skoro dne, aby se o tom nepsalo;-)

0 0
možnosti
DH

dejffik

13. 8. 2010 15:30
Re: Dle CSFD

ano, "masáž" je povedená...;-) a co se týče hodnocení, které je jen od 761 uživatelů, což je hodně málo!! :-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

13. 8. 2010 15:22
.

No jo, zase jeden chytrej, co sice neviděl, ale všemu rozumí;-D. V.Kroupa

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

13. 8. 2010 15:17
i Vy jeden,

jak jste přišel na to, že všichni touží vědět, na co chodíte do kina..? ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3820x
písář o filmu, hudbě, médiích, zážitcích

Seznam rubrik

Oblíbené blogy